Wyjazd do kina

Powiatowe Centrum Pomocy w Rodzinie w ramach projektu „Poprzez aktywność osiągniesz sukces“, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego zorganizował wyjazd do kina Cinema City w Toruniu. Wycieczka odbyła się 19 października 2012r. Na wielkim ekranie wyświetlono film komediowy pt. „Na tropie Marsupilami”. Obejrzany film miał wesołą fabułę i  wzbudził dużo pozytywnych emocji. Dobry humor nie opuszczał nas w drodze powrotnej. Na zakończenie wycieczki zjedliśmy wspólny obiad w restauracji „Magnolia” w Małkach. Z niecierpliwością czekamy na kolejny pełen atrakcji wyjazd.

Zajęcia zostały zorganizowane przez PCPR Brodnica, w ramach projektu „Poprzez aktywność osiągniesz sukces“, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.