ntensywny czas!
🤩 Już jutro ruszamy z pierwszymi zajęciami całodobowymi w ramach #opiekawytchnieniowa! Na zlecenie Powiatowego Centrum Pomocy Rodzinie w Brodnicy oraz Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej będziemy prowadzić wyjątkowe wsparcie osób z niepełnosprawnościami! Zajęcia popołudniowe i weekendy!!! (Ciągle jeszcze można się zgłaszać – informacje o programie w komentarzu).
❗️ Ale to nie wszystko Od maja rozpoczynamy dodatkowe działania w naszej Bursie – będą dodatkowe zajęcia ze specjalistami oraz dwa weekendy warsztatowe!
‼️ I to jeszcze nie koniec! Już niedługo – 10 maja – kolejna edycja Przeglądu Teatralnego Osób Niepełnosprawnych 🎭 Wspólnie z BDK – Brodnicki Dom Kultury organizujemy imprezę, która ma już pewne tradycje i rangę, a w tym roku, szykujemy sporo niespodzianek!
📌 Aha… skończyła się zima ale wraz z chłodnymi dniami nie odeszła bezdomność. Przez cały rok, 24h/doba, prowadzimy dwa schroniska: w Brodnicy i w Chełmży… i tam też ruszymy z kolejnymi dodatkowymi działaniami.
🌐 Jeśli chcecie zobaczyć szczegóły – zerknijcie na naszą stronę… WARTO!!!